top of page
Galerij weergegeven

Over ons

NL Art is een kunsthandel gevestigd in Eindhoven, die zich voornamelijk richt op authentieke en kwalitatief hoogstaande kunst (klassiek en modern). NL Art is gestart vanuit een persoonlijke passie en een uit de hand gelopen privé verzameling. Het is inmiddels ons doel geworden om mensen net zo enthousiast te maken over kunst als ons. Onze collectie kent een grote diversiteit aan werken van Nederlandse en Internationale erkende kunstenaars. Wij selecteren al onze werken persoonlijk vanuit een combinatie van kwaliteit, uitstraling en prijs. 

Wij zijn gespecialiseerd in het wereldwijd online verkopen van kunst. Dit doen wij onder andere via de volgende platformen: Catawiki en Artsy en exclusieve kunst direct via onze website (welke tevens op afspraak is te bezichtigen). Hiernaast organiseren wij teven pop-up tentoonstellingen en stellen ons werk beschikbaar bij exclusieve horeca gelegenheden. 

Online kunst verkoop

Online verkoop van kunst neemt toe, inmiddels koopt 40% van de kunstkopers online en jonge kunstliefhebbers oriënteren zich hoofdzakelijk online. Wij zijn gespecialiseerd in online verkoop van kunst en zijn bekend met de bestaande en gevestigde platformen, hiernaast experimenteren wij ook actief met nieuwe manieren van het online verkopen van kunst. Dit door het verkennen van nieuwe platformen of via social media.

Bemiddeling

Wij bemiddelen bij de verkoop van kunst en kopen deze tevens aan. Dit doen wij voor particulieren, collectioneurs, bedrijven en instellingen.  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

bottom of page